Reacties

Toen ik op mijn 40e in de overgang kwam, kreeg ik ineens te maken met allerlei allergieën, zoals stofmijtallergie, voedselallergie, bloemen, medicijnen etc., wat zich bij mij uitte in benauwdheid en hoesten. Samen met de andere klachten van de overgang overspoelde dit mij en ik wist ook niet waar ik moest beginnen. Ik liep al bij de longarts en gebruikte medicijnen; dit gaf verlichting, maar haalde niet alles weg.

Met deze klachten kwam ik bij Louise Vlasblom terecht. Samen met haar hebben we gekeken wat voor voedsel ik niet kon verdragen en wat voor vitaminen voor mij ondersteunend zouden kunnen zijn. Zowel voor alle allergieën, als voor de overgang.

Uiteindelijk zijn we bij een aantal vitaminen en korreltjes uitgekomen, die mij enorm helpen. Samen met de medicijnen van de longarts is dit een prima combinatie, die ik nog dagelijks gebruik.

Annita Bijkerk te Leusden

Al een ruim aantal jaren word ik met grotere of kleinere tussenpozen fysiek en geestelijk, door Louise Vlasblom, weer op het juiste, gezonde spoor gezet.

D.W. te Leusden

Een paar jaar geleden kreeg ik opnieuw last van astma. Ik had daar vreselijk de pest over in, want ik dacht dat ik daar nou wel overheen gegroeid was. En ik had helemaal geen zin aan gedoe met inhalers, en steeds meer pillen.

Ik ging naar Louise omdat ik een klassieke homeopaat zocht, maar ze bleek allerlei therapieën te integreren. Maakt mij niet uit of het nou homeopathie is, Touch for Health, Bachdruppels of wat anders: het helpt!!

Louise heeft me geholpen e.e.a op te ruimen. Ik ben niet meer kortademig. Ik ga geregeld even terug, om te boel te laten bijstellen, en dat bevalt me prima.

Janneke Knol te Amersfoort

Regelmatig kom ik met klachten bij Louise in de praktijk. Met haar korrels en druppels weet ze vaak mijn klachten te verhelpen, zodat verder medisch ingrijpen onnodig is. Ook tegen de bijwerkingen van een ziekte die een reguliere arts afdoet met lastig, maar niet ernstig, heeft Louise toch hulpmiddelen in huis om deze klachten te verminderen. Wanneer het belangrijk is om de reguliere gezondheidzorg te raadplegen, geeft ze dat duidelijk aan. Daarom vraag ik vaak haar advies bij lichamelijke en psychische klachten.

A.O. te Leusden

Na ongeveer een jaar bij de huidspecialist in behandeling geweest te zijn voor hevige en jeukende uitslag op mijn onderbenen met de nodige zalfjes die géén verbetering opleverden, kwam ik bij Louise Vlasblom terecht.

Zij deed een uitgebreide intake en stelde vervolgens zorgvuldig via enkele methoden zoals de touch for health methode vast wat er diende te gebeuren. Hierbij voelde ik me op mijn gemak en kreeg ook het idee dat de oorzaken van de klachten hiermee opgespoord werden en aangepakt konden worden.

Ik ben tenslotte helemaal van de uitslag afgekomen en ook na langere tijd is het niet meer terug gekomen. Ik ben dan ook zeer tevreden over de behandeling van Louise Vlasblom en zal haar zeker weer bezoeken als dat nodig is in de toekomst.

Mw. M. v. V. (54)

Mijn belevenis in jouw praktijk.. Op het eerste gezicht vind ik je kamer wat rommelig, ik zou er mijn spullen niet terug kunnen vinden, maar dat boeit me niet. Het is er evenwel schoon en ik vind het een leuke kamer waar ik me goed voel. Een prima plek voor een gesprek of behandeling.

Als mensen een homeopaat nodig hebben zou ik ze zeker naar Louise sturen, want ze is echt goed. Het krijgen van goede hulp is zo belangrijk als je hulp nodig hebt. Zij kan dat geven. En daarnaast is ze ook aardig en dat vind ik ook belangrijk. Dus als u een homeopaat nodig heeft: bij Louise zit u goed.

T. v.d. Top

Tijdens de behandeluren heb ik steeds het gevoel gehad met respect te worden behandeld. Louise luistert rustig, denkt mee, laat me in mijn waarde en laat een groot vakmanschap zien.

T.H.