Vaccinatieschade en CEASE therapie

Tinus Smits, onlangs overleden, heeft zich jarenlang intensief beziggehouden met de behandeling van kinderen en volwassenen met vaccinatieschade, en wel speciaal autisme, het zgn. Post Vaccinaal Syndroom. Hier is CEASE therapie, Complete Eradication of Autistic Spectrum Expression uit voortgekomen. De methode is toepasbaar bij veel chronische klachten zowel bij kinderen als volwassenen. Gedrags- en ontwikkelingsstoornissen (Autisme, ADHD, PPD-NOS, Asperger etc.), maar ook agressie, concentratiestoornissen, epilepsie, eczeem, oorontstekingen, blijvende verkoudheden etc., etc., kunnen het gevolg zijn van stapeling van gifstoffen.

Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren (vaccins, reguliere medicatie, intoxicaties, ziektes, ook tijdens en voor de zwangerschap) ontgift met de homeopatisch verdunde en gepotentieerde stoffen die de problemen hebben veroorzaakt (isopathie). Door deze homeopatische middelen te combineren met orthomoleculaire voedingssupplementen, gecompleteerd met klassieke homeopathie, is het mogelijk om chronische aandoeningen/stoornissen succesvol te behandelen. Deze methode kan in bijna alle gevallen worden toegepast. Gebrek aan correcte en complete informatie door de ouders kan een beperkende factor zijn. Daarom is er een checklist opgesteld, waarin de mogelijke oorzaken van aandoeningen zijn vastgelegd.

Het doel van de behandeling is alle oorzakelijke factoren op te lossen, zodat de gezondheid kan worden hersteld.

Door de opleiding tot gecertificeerd CEASE therapeut bij Tinus Smits gevolgd te hebben, kan ik deze methode toepassen. Via een interactief forum en werkgroepen blijven CEASE therapeuten over de hele wereld in contact met elkaar om ervaringen uit te wisselen.

Uitgebreide informatie over deze methode is te lezen op de speciale website over CEASE: http://www.cease-autism.com.

Comments